Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Eğitim Seminerleri » TALAS BELEDİYESİ’NDE İŞYERİ EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

TALAS BELEDİYESİ’NDE İŞYERİ EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin başkanlığında 28 Haziran 2018 tarihinde Kayseri Talas Belediyesi’nde işyeri eğitim semineri düzenlendi.

Seminere Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, Talas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yalçın, Genel Başkan Danışmanımız Yahya Düzenli,  Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, Hukuk Müşavirimiz Av. Kürşat Kaya ve belediyede çalışan üyelerimiz katıldı.

KESKİN: EĞİTİM SEMİNERLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Eğitim semireninin açılışında konuşan Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, “Sendikamızın her alanda olduğu gibi Eğitim alanında da diğer sendikalarla mukayese edilemeyecek bir önceliği ve duyarlılığı vardır. Biz, eğitime ayırdığımız kaynak, zaman, yer ve elemanlarla kalitemizi ve farkındalığımızı ortaya koyuyoruz. Sendika olarak eğitim konusunda “Eğitilmeyen Öğütülür” ilkemizi her zaman rehber edindik. Bu ilkemiz ışığında eğitim seminerlerimizde orijinal bir metod izliyoruz. O da, kendi kadrolarımızla eğitimlerimizi yapmaktır.

FERDİ KAZA SİGORTASI

Keskin, sendikamızın tüm üyelerini kapsayan sosyal sorumluluk projelerinin en kapsamlılarından birisinin de “Ferdi Kaza Sigortası” olduğunu dile getirerek, “Ferdi kaza sigortası kapsamında üyelerimizin, kaza sonucu vefat, kaza sonucu maluliyet ve kaza sonucu tedavi masrafları teminatları sağlanıyor. Sözleşme hükümlerine göre; bir yıl süre ile üyelerimizden herhangi birinin kaza sonucu vefatı halinde, kaza sonucu maluliyeti ve kısmi daimi maliyeti halinde teminatlar sağlanıyor.” dedi.

YALÇIN: EĞİTİMLER İŞÇİLERİMİZİN NİTELİKLERİNİ YÜKSELTİYOR

Talas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yalçın’da eğitim seminerimizde yaptığı konuşmasında, “Belediyemiz de yetkili sendika olan HİZMET-İŞ Sendikasının düzenlemiş olduğu eğitim semineri işçilerimize çok olumlu katkılar sağladı. Belediye olarak çalışanlarımızın niteliklerinin yükselmesi bu tür eğitim programlarıyla olmaktadır. Çalışanlarımızla uyum içerisinde belediye faaliyetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Seminerin gerçekleşmesinden dolayı sendika yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi. Yalçın, ayrıca çalışanların sorularını da cevapladı.

UZMANLARIMIZ SUNUM YAPTI

Öte yandan eğitim seminerimizde Genel Başkan Danışmanımız Yahya Düzenli ile Hukuk Müşavirimiz Av. Kürşat Kaya birer sunum yaptılar.