Ana Sayfa » Komiteler » KAYSERİ KÜLTÜR-SANAT KOMİTEMİZDEN GEZİ ETKİNLİĞİ

KAYSERİ KÜLTÜR-SANAT KOMİTEMİZDEN GEZİ ETKİNLİĞİ

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Kültür Sanat Komite Başkanlığımızca bir etkinlik düzenlenerek üyelerimizle Kozaklı Diva İsib Otel’de bir araya geldiler.

2015 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Kayseri Şube Kültür-Sanat Komite Başkanımız Feyyaz Ünal, arkadaşlarımızın sıkıntılarını ve iş ortamında yaşadıkları stresleri atabilmeleri için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyerek, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Amirliği bünyesinde çalışan arkadaşlarımız yoğun geçen çalışma şartlarımızdan dolayı yorgunluklarını atamamaktadır. Biz de böyle bir etkinlik organize ettik. Onların stresini atmalarını ve birbirleri ile daha iyi kaynaşıp arkadaşlıklarını geliştirmeleri için böyle bir toplantı düzenledik” dedi.

Ünal açıklamasına; Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığımız bünyesinde örgütlü olduğumuz işyerlerinde çalışan diğer arkadaşların da böyle bir toplantıya ihtiyaç duyduklarında bu etkinliği devam ettirerek sürdürebileceklerini sözlerine ekledi.