Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » SENDİKAMIZ İLE TOMARZA BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SENDİKAMIZ İLE TOMARZA BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi ile ücretlerde her yıl %15 oranında artış yapılması kararlaştırıldı.

Sendikamız ile Kayseri/Tomarza Belediyesi arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı. 3 yıl süreli olarak imzalanan toplu iş sözleşmesi ile üyelerimizin ücretlerine her yıl %15 oranında artış yapılması kararlaştırıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Kayseri Şube Başkanımız Halil Özdemir, işçilerin birlik ve beraberlik altında çalıştıklarını söyleyerek “Arkadaşlarımız burada birlik ve huzur içerisinde çalışıyorlar. İçeride kalan herhangi bir maaş ve ikramiye alacağımız yoktur. Yaptığımız bu toplu sözleşmenin Tomarza’ya ve işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ise “yıllardan beri sizlerle beraber toplu iş sözleşmesi yapıyoruz. Hiçbir zaman birbirimizi kırmadık. Bu zamana kadar işçilerimizin haklarını yemedik ve yedirmeyiz. Biz de sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.