Ana Sayfa » Haberler » YILDIZ’DAN ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI GENÇ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YILDIZ’DAN ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI GENÇ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, 3 Temmuz 2019 tarihinde Trabzon’a bağlı Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yıldız’a ziyarette Trabzon Şube Başkanımız İsmail Hakkı Kaplan, Trabzon Şube Başkan Yardımcılarımız Şevket Çelik ve Yusuf Keskin, Trabzon Şube Kadın Komite Başkanımız Ayşe Usta ile Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Beder eşlik etti.

Ziyarette konuşan Yıldız, “ Çok değerli Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e bizleri ağırlamalarından dolayı teşekkür ediyoruz. 31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelen başkanımıza yeni görevinde Cenab-ı Allah’tan muvaffakiyetler diliyoruz.

Ülkemizin önündeki hedefler çok büyük. Bu hedeflere ulaşmak için çok çabalamalı, en küçük idareden en büyük idareye kadar bu hedeflerin gerçekleşmesi birlikte çalışmalıyız. Biz sendika olarak hem ülkemizin gelişmesine katkı sağlamak hem de emekçilerin haklarını savunmak adına çaba gösteriyoruz. Ben inanıyorum ki tüm bu çabalarımız emekçilerin gözünde değer buluyor ve yükseliyor. Hizmet-İş ailesi olarak biz üyelerimizle varız, onlar için varız. Ayrıca Araklı’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden 4’ü üyemiz toplamda 8 vatandaşımıza tekrar Allah’tan rahmet diliyor, böyle felaketlerin bir daha yaşanmamasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.