Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, NEVŞEHİR BELEDİYESİ İLE İMZALANAN SÖZLEŞME TÖRENİNE KATILDI

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, NEVŞEHİR BELEDİYESİ İLE İMZALANAN SÖZLEŞME TÖRENİNE KATILDI

Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, 1 Mart 2021 tarihinde, Nevşehir Belediyesi Personel A.Ş. ile Sendikamız arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi törenine katıldı.

Koronavirüs nedeniyle Nevşehir Belediyesi başkanlık makamında sınırlı katılımla düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza törenine Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, Nevşehir HAK-İŞ İl Başkanı Fatih Mutlu, Kayseri Şube Başkan Yardımcımız Feyyaz Ünal, Nevşehir Belediyesi Yetkilileri ve iş yeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

584 emekçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcımız Özdemir, “İmzaladığımız toplu iş sözleşmesinin öncelikle üyelerimize ve ailelerine bereketli olmasını diliyorum. Nevşehir Belediyesi ve HİZMET-İŞ Sendikası olarak emekçilerin mağdur olmaması adına karşılıklı anlayış içinde sözleşmemizi bağıtladık” dedi.

ÖZDEMİR: “ÇÖZÜM ÜZERİNE ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTTÜK”

Toplu iş sözleşmesinin imzalamasında emeği geçenlere teşekkür eden Özdemir, “Pandemi döneminin getirdiği bir takım olumsuzluklara rağmen üyelerimizin hep yanında olduk. Bunu yaparken de çatışma yaratmak için değil, çözüm üzerine çalışmalarımızı yürüttük. Bazı belediyelerde ortaya çıkan durumu hepiniz görüyorsunuz. Hem emekçiler hem de halkımız kaosa sürüklendi. Sonuçları kestirilmeden yapılan girişimler asla emeğe ve emekçiye yarar getirmez. Bugün burada sadece ücret artışlarını konuşmuyoruz, birlik ve beraberliğin getirdiği başarıyı ve barışı konuşuyoruz. Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet Savran başta olmak üzere, belediye yetkilerine ve Kayseri Şube Başkanlığımıza bu güzel sözleşme için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ise yaptığı açıklamada; “Belediyemiz için çalışan emektar kardeşlerimizin toplu iş sözleşmesini HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ile birlikte imzaladık. Çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Toplu iş sözleşmesine katılımlarından ötürü Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir’e teşekkür eden Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik’te: “Bir yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesi kapsamında üyelerimizin ücretlerine %36 oranında zam yapıldı. Hayırlı olsun” dedi.

ÖZDEMİR NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINI ZİYARET ETTİ

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Nevşehir Belediyesi Personel A.Ş. ile imzalanan toplu iş sözleşmesi sonrası Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli, Ersin Erol ve Nafiz Dirikoç’u makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretinde Nevşehir Belediyesi’nde ki yeni dönemin emekçilere ve Nevşehirlilere hayırlı olması temennisinde bulunan Halil Özdemir, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılarına görevlerinde başarılar diledi.

Özdemir’e ziyaretlerinde Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik ve Nevşehir HAK-İŞ İl Başkanı Fatih Mutlu eşlik etti.