Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ VE GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ ŞİMŞEK’İN ANNESİNİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ VE GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ ŞİMŞEK’İN ANNESİNİN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekilimiz Halil Özdemir, Genel Başkan Yardımcılarımız İdris Ersoy ve Celal Yıldız, İzmir Şube Başkanımız Gültekin Şimşek’in annesi Şekernaz Şimşek’in cenaze törenine katıldı.

Merhume Şekernaz Şimşek’in cenazesi, Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Evrenos Mahallesi Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Evrenos Mahallesi Mezarlığı’nda dualarla defnedildi.

Cenaze namazına; HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekilimiz Halil Özdemir, Genel Başkan Yardımcılarımız İdris Ersoy ve Celal Yıldız, Kurucu Başkanımız, 22., 23. ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, çevre illerden gelen Sendikamızın şube başkanları, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların şube ve il başkanları, Şimşek ailesi ve merhumenin yakınları katıldı.

HİZMET-İŞ Sendikası olarak merhume Şekernaz Şimşek’e Allah’tan rahmet; İzmir Şube Başkanımız Gültekin Şimşek başta olmak üzere ailesine, yakınlarına ve teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz.