Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ KESKİN, YERELSEN’İN 6. OLAĞAN GENEL KURULU’NA KATILDI

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ KESKİN, YERELSEN’İN 6. OLAĞAN GENEL KURULU’NA KATILDI

Genel Başkan Vekilimiz Mehmet Keskin, 5 Aralık 2022 tarihinde Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası’nın (YERELSEN) 6. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Kocaeli’nde düzenlenen genel kurula Keskin’in yanı sıra;  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve YERELSEN Genel Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Şube Başkanımız Mehmet Mesut Gökdemir, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri ve YERELSEN Başkan Vekili Dr. Mustafa Çöpoğlu, Yerelsen Genel Sekreteri Ali Danış, belediye başkanları, sendika temsilcileri, genel müdürler ve delegeler katıldı.

Genel Başkan Vekilimiz Keskin: “Tüm Kurumları Sosyal Ortağımız Görüyoruz”

YERELSEN’in genel kurulundan çıkacak sonuçların çalışma hayatına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum diyen Genel Başkan Vekilimiz Keskin: “HİZMET-İŞ Sendikası olarak birlikte iş yaptığımız tüm kurumları sosyal ortağımız görüyoruz. Yıkmak, masayı dağıtmak, gönül kırmak, ayrıştırarak kavga etmek kolay. Zor olan, aslında olması gereken işçilerle, işverenlerle, işveren sendikalarıyla birlikte hareket edebilmek. Sonunda emekçilerin zararlı çıkacağı mücadelelerin bizim sendikal anlayışımızda yeri yok. YERELSEN de bu anlayışımıza destek veren önemli sosyal ortaklarımızdan biridir” dedi.

YERELSEN’in 6.Olağan Genel Kurulunun hayırlı olması temenni eden Keskin, yeniden YERELSEN Genel Başkanı seçilen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi tebrik etti.