
Sendikamız ile Dernekpazarı Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
İmza törenine Trabzon Şube Başkanımız Şevket Çelik, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ile Trabzon Şube Başkan Yardımcımız Mahmut KELEŞ katıldı.
Trabzon Şube Başkanımız Şevket Çelik, imzalanan toplu iş sözleşmesinin çalışanların ekonomik ve sosyal haklarının geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, “Üyelerimizin emeğini koruyan ve çalışma şartlarını iyileştiren bu sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum. Sürece yapıcı katkı sunan belediye yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ise çalışanların haklarının korunması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi adına önemli bir adım atıldığını belirterek, emeğin ve alın terinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Hizmet-İş Sendikası İmzamız, İşçinin Kararıdır


