Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » YOZGAT/BOĞAZLIYAN BELEDİYESİ İLE İMZALANAN SÖZLEŞME ÜYELERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Sendikamız ile Yozgat’a bağlı Boğazlıyan Belediyesi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde mutlu sona ulaşıldı ve üç yıllık bağıtlandı.

Toplu iş sözleşmesi Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız ile Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar arasında imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi kapsamında üyelerimizin ücretlerine birinci yıl %30 ila %40, ikinci yıl %20, üçüncü yıl ise yine %20 zam yapılırken, memurlara yapılacak enflasyon farkı ödemeleri de üyelerimizin ücretlerine yansıtılacak.  Sözleşme kapsamında ayrıca üyelerimizin sosyal haklarında da %100 artış sağlandı.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız, “Tüm dünyanın pandemi nedeniyle zor günler geçirdiği bir dönemde emekçi kardeşlerimize böyle güzel bir sözleşme imzalamanın sevincini hep birlikte paylaşıyoruz. Boğazlayan Belediyemize de sözleşme için ellerinde ki tüm imkânları üyelerimizin daha iyi şartlarda çalışabilmesi ve emeklerinin karşılığını daha iyi alabilmeleri adına sefer ettiği için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ise, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar ilçemiz için gece gündüz demeden emekçi kardeşlerimizle birlikte çalışmaktayız. Bizim çok iyi bildiğimiz bir düstur vardır o da şu dur; işçinin alın teri ve emeği üzerinde pazarlık olmaz. Biz işçilerimiz için yaptığımız her şeyi bu düstur çerçevesinde gerçekleştiriyoruz ve buna böle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.