
Kurucu ve Onursal Genel Başkanımız, 22., 23. ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, görev süresinin sona ermesi nedeniyle veda ziyaretinde bulunan Filistin’in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ile bir araya geldi.
Kurucu Başkanımız Tanrıverdi, Filistin halkının özgürlük ve Kudüs davasına verdikleri desteğin süreceğini vurgulayarak, “Sayın Büyükelçimizin bu onurlu davadaki kararlı duruşunu takdir ediyorum. Filistin özgürlüğüne kavuşana kadar omuz omuza mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Faed Mustafa’ya Yeni görevinde de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Büyükelçi Faed Mustafa ise Filistin davasına verdiği samimi destekten dolayı Tanrıverdi’ye teşekkür ederek, bu dayanışmanın Filistin halkı için büyük anlam taşıdığını ifade etti.