
Sendikamız HİZMET-İŞ ile Eskişehir’e bağlı Seyitgazi Belediyesi arasında devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlanarak imza altına alındı.
Toplu iş sözleşmesi 16 Ocak 2019 tarihinde Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız ve Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın tarafından imzalandı.
Toplu iş sözleşmesi imza törenine Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Ege Bölge Başkanımız Ahmet Özen, Eskişehir İl Başkanımız Ayşegül Durur, üyelerimiz ve basın mensupları katıldı.
YILDIZ: İŞLETMELERİMİZİ RAKİP DEĞİL ORTAK OLARAK GÖRÜYORUZ
İmza töreninde konuşan Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, toplu iş sözleşmesinin hem sendikamız hemde üyelerimiz adına hayırlar getirmesini dileyerek, “Toplu iş sözleşmesinin anlayış içerisinde gerçekleştirilmesi önemli. HİZMET-İŞ olarak işletmelerimizi rakip değil ortak olarak görüyoruz. Üyelerimizin haklarının iyileştirilmesi noktasında da çözüm odaklı olarak çalışıyoruz” diye konuştu.
Başkan Kalın yaptığı konuşmada, imzalanan toplu iş sözleşmesinin memleketimize, milletimize ve çalışanlara hayırlar getirmesini dileyerek, “Tüm personellerimizin haklarını korumak, refah seviyelerini yükselterek daha iyi bir ortamda çalışmalarını sürdürmek adına İnşallah bundan sonrada güzel imkanlar sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
YILDIZ’DAN, BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’A ZİYARET
Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, Bilecik Belediye Başkanı ve AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Ege Bölge Başkanımız Ahmet Özen, Ege Bölge Başkanlığı Kadın Komitesi Başkanımız Özlem Sözkesen ve Bilecik Belediyesi işyeri sendika temsilcilerimiz katıldı.
Yıldız, Başkan Can’a 31 Mart yerel seçimlerinde Bilecik Belediye Başkanlığı’na aday gösterilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletirken çalışmalarında başarılar diledi.