Ana Sayfa » Haberler » ZEYTİNDALI HAREKÂTINA KAYSERİ ŞUBEMİZDEN DUA’LI DESTEK

ZEYTİNDALI HAREKÂTINA KAYSERİ ŞUBEMİZDEN DUA’LI DESTEK

Sendikamız HİZMET-İŞ Kayseri Şube Başkanlığımız ve Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu üyeleri Afrin’e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı’nı başarıyla devam ettiren ordumuza destek için bölgeye bir günlük ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili açıklamada bulunan HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri İl Başkanı ve HİZMET-İŞ Sendikası Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, ordumuza moral desteği vermek için bölgeye giderek ziyarette bulunduklarını dile getirerek, “Zeytin Dalı Harekâtına katılarak milletimizin bekası ve geleceği için canlarını hiçe sayarak savaşan şanlı Türk Ordumuza moral ve motivasyon verebilmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Gönüllü Kültür Kuruluşlarımızın temsilcileriyle bir yardım kampanyası başlatmıştık. Toplanan yardımlar ve Şube Başkanlığımızca 3 adet kurban bağışı yaparak Mehmetçiğimize destek olmak istedik. Cenabı Allah yapılan yardımları ve bağışları kabul etsin ”dedi.

Kilis Valisi ve Belediye Başkanına nezaket ziyaretinde bulunduktan ve gerekli izinler alındıktan sonra Öncüpınar Sınır Kapısı’ndan Suriye topraklarına geçildiğini söyleyen Çelik, Azez Bölgesi ve buraya yakın yerlerdeki konteynır kentlerde incelemelerde bulunduklarını söyledi.

Heyet camileri, okulları ve İHH’nın Azez’de kurduğu Şam Üniversitesi’ni ziyaret ederek bölge halkının durumu hakkında bilgiler aldılar.

Azez’de Zeytin Dalı Harekâtı’na destek ve ordumuzun zaferi için gönderilen 17 adet kurbanın dualar eşliğinde kesilerek ihtiyaç sahiplerine dağıtımları gerçekleştirildi. Üniversite, çadır kentler ve camilerin ziyaretinde Kayseri’den gönderilen hediyeler dağıtılarak yetkililer ve çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirildi.