Ana Sayfa » Haberler » YILDIZ, ANKARA 4 NO’LU ŞUBEMİZİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

YILDIZ, ANKARA 4 NO’LU ŞUBEMİZİN DÜZENLEDİĞİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, 23 Mayıs 2019 tarihinde Ankara 4 No’lu Şubemizin düzenlediği iftar programına katıldı.

Emek Konuk Evi’nde gerçekleşen programa Celal Yıldız’ın yanı sıra, Ankara 4 No’lu Şube Başkanımız Yusuf Güler ile Şube yönetimimiz, işyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

İftar programında konuşan Yıldız, “Ramazan ayı, her bir Müslümanın derin bir istekle kendisiyle yüzleştiği, kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği bir aydır. Ramazanın bize ve ülkemize getirdiği huzur ve barışı tüm Müslüman kardeşlerimize de nasip etmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Rabbimize sonsuz hamdüsenalar olsun, bizleri siz emekçi kardeşlerimizle bir araya getirdi. Bu iftar programında katkısı olan Ankara 4 No’lu Şube Başkanımız Yusuf Güler’e, şube yönetimimize ve katılan tüm emekçi kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. İftarımızın Sendikamızda, ülkemizde, bölgemizde ve tüm İslam dünyasında huzur ve kardeşliği pekiştirmesini temenni ediyor ve şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.