Ana Sayfa » Haberler » TRABZON’DA GÖREV ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

TRABZON’DA GÖREV ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

18 Haziran 2019 tarihinde Araklı’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden görev şehitlerimiz Ali Abdullah, Erdoğan Uzun, Ali Kemal Coşkuner ve Baki Turan için Trabzon /Merkez Çarşı Camii’nde mevlit okutuldu.

Trabzon Şube Başkanlığımızca organize edilen mevlit programına, Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, Trabzon Şube Başkanımız İsmail Hakkı Kaplan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Trabel AŞ. Genel Müdürü Hasan Sula, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, vefat eden üyelerimizin yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Mevlitte, Kur’an-ı Kerim okunup şehitler için dua edildi.

Mevlit programında konuşan Yardımcımız Celal Yıldız, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Allah geride kalanlarına uzun ömür versin. Okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’in ve yapılan duaların kabul olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.