Ana Sayfa » Haberler » SENDİKAMIZIN 42. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADIK

SENDİKAMIZIN 42. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADIK

Sendikamızın 42. Yıldönümü, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın katılımıyla Genel Merkez Toplantı Salonumuzda kutlandı.

24 Ocak 2020 tarihinde yapılan kutlamaya Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, Genel Başkan Vekilimiz ve HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Av. Hüseyin Öz, Kurucu Genel Başkanımız ve 22, 23 ve 24. dönem Ak Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, Genel Sekreterimiz Remzi Karataş, Genel Sekreter Yardımcımız ve Öz İnşaat-İş Genel Başkanı Zekeriya Koca, Genel Sekreter Yardımcılarımız Zahit Kılıç ile Metin Karagöz, Kadın Komite Başkanımız Hatice Ayhan ve Genel Merkez Personellerimiz katıldı.

42.Yılımıza Onurla, Haysiyetle ve Gururla Giriyoruz

42. Yıldönümü kutlamamızda konuşan Genel Başkanımız Arslan, “Sendikamızın kurulduğu günden bugüne sürdürdüğü mücadele, gayret ve yaptığı faaliyetlerle 42. yılımıza onurla, gururla ve haysiyetimizle giriyoruz. 42 yıllık mücadelenin ilk gününde bizimle beraber olmuş, bugün halen bizimle olan Kurucu ve Onursal Genel Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi’ye ve onunla birlikte diğer kurucularımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Sendikamızın zor süreçlerden geçerek bugünlere ulaştığını ve ülkemizin en büyük, en güçlü ve en etkin işçi sendikası konumuna ulaştığını kaydeden Arslan, “42 yıllık mücadelemizde üyelerimize, milletimize, değerlerimize, demokrasimize ve özgürlüğümüze sahip çıktık. 12 Eylül’de, 28 Şubat sürecinde, 15 Temmuz Hain Darbe ve İşgal günlerinde ve 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Sendikamıza ve üyelerimize karşı yapılan haksızlıkları yaşadık. Ayaklarımıza taş değdi, çelme takıldı, zulüm gördük, hakir görüldük, düşmanlaştırıldık ama asla ilkelerimizden, inançlarımızdan, değerlerimizden vazgeçmeden yolumuza devam ettik ve bugün ülkemizin en büyük sendikasıyız” diye konuştu.

Arslan, sendikamıza emeği geçen kurucularımız, teşkilat mensuplarımız ve tüm üyelerimize teşekkür etti.

Genel Başkanımızın konuşması sonrası 42. Yıldönümü anısına pasta kesildi.