Ana Sayfa » Haberler » MERHUM GENEL SEKRETERİMİZ YAVUZ UNUTULMADI

MERHUM GENEL SEKRETERİMİZ YAVUZ UNUTULMADI

Geçtiğimiz ay vefat eden eski Genel Sekreterimiz ve Kayseri Şubemizin eski Şube Başkanı merhum Rahmi Yavuz’un ismi Kayseri Şubemizin toplantı salonuna verildi.

Şube binamızda gerçekleştirilen törene; Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcılarımız Celal Yıldız, Halil Özdemir ve Mehmet Keskin, Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Genel Merkez Kadın Komite Başkan Yardımcımız Esma Hatun Taşpınar, HAK-İŞ’e bağlı Sendikaların Yönetim Kurulu Üyeleri ile HAK-İŞ’e bağlı Sendikaların Kayseri Şube ve İl Başkanları katıldı.

Merhum Rahmi Yavuz ile uzun süre yol arkadaşlığı yaptıklarını belirten Genel Başkanımız Arslan, “Rahmi bey sendikamızda çeşitli görevleri üstlenmiş bir kardeşimizdi. HİZMET-İŞ Sendikamıza büyük hizmetleri oldu. Merhum Yavuz’un ani ölümü hepimizi derinden üzdü, Allah rahmet eylesin. Onun ismini yaşatmaya ve unutulmamasını sağlamak bizim görevimiz. Bu mütevazı salona onun ismini vererek hatırasına sahip çıkıyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından eski Genel Sekreterimiz Rahmi Yavuz’un isminin verildiği salon dualarla üyelerimizin hizmetine açıldı.

Arslan, Öz Sağlık-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığının Yeni Hizmet Binası Açılışına Katıldı

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Öz Sağlık-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığının yeni hizmet binası açılışına katıldı.

Gerçekleştirilen törene; Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcılarımız Celal Yıldız, Halil Özdemir ve Mehmet Keskin, Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Melikgazi MHP İlçe Başkanı Av. Enes Ertuğrul Kalın, Genel Merkez Kadın Komite Başkan Yardımcımız Esma Hatun Taşpınar, HAK-İŞ’e bağlı Sendikaların Yönetim Kurulu Üyeleri ile HAK-İŞ’e bağlı Sendikaların Kayseri Şube ve İl Başkanları katıldı.

Açılış töreninde konuşan Genel Başkanımız Arslan, “Esas olan mekanların içini samimiyetle, gayretle doldurmaktır.  Bizler HAK-İŞ’i büyütmek zorundayız. Bütün Sağlık kuruluşlarında Öz Sağlık-İş’i var etmek, büyütmek zorundayız.” ifadelerini kullandı.

Arslan’dan Özhaseki’ye Taziye Ziyareti

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özkaseki’ye abisinin eşinin vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.

Arslan’a taziye ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, Kahramanmaraş Şube Başkanımız Mehmet Akif Dağ ve Niğde Şube Başkanımız Kadir Yenel eşlik etti.

Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet dileyen Genel Başkanımız Arslan, başta Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olmak üzere acılı aileye sabır ve baş sağlığı dileklerinde bulundu.