İstanbul 7 No’lu ve Trakya şubelerimize yönelik Bolu’da gerçekleştirilen eğitim seminerimiz tamamlandı. Seminerin ikinci gününde Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız da yer aldı.
Eğitim, Hukuk Müşavirimiz Av. Mehmet Yeşilyurt, Toplu İş Sözleşmesi Uzmanımız Özgürcan Kumral ve İletişim Uzmanı Rahim Aladağ’ın sunumları sonrası gerçekleştirilen sertifika töreniyle sona erdi.
YILDIZ: “EMEKÇİLER EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Eğitim seminerinde konuşan Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, HİZMET İŞ olarak emekçiler için en iyisini yapma çabası içerisinde olduklarını ifade etti.
“Sözleşmelerin iyisi olur, kötüsü olur fakat biz en iyisini yapmak için çalışıyoruz” diye konuşan Yıldız, “Bir sendika için toplu iş sözleşmesi taslağında yazılanların hepsini anlaşmayla imzalamak yüzde 100 başarıdır. Geçmiş dönemde taslakta yazanın yüzde 51 fazlasını alan tek sendikayız. Cumhuriyet tarihinde bu durumun başka bir örneği yok” dedi.
KESKİN, TEŞKİLAT MENSUPLARIMIZA KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ
Kapanış konuşmasını gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, 1914’te donarak Hakk’ın rahmetine kavuşan Sarıkamış şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı. Keskin, teşkilat mensuplarımıza eğitime katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Eğitime katılan şube başkanlarımız, şube başkan yardımcılarımız ve işyeri sendika temsilcilerimize isimlerine hazırlanan fidan bağışı sertifikaları verildi.