Ana Sayfa » Haberler » İETT VE BELEDİYE ÇALIŞANLARI DAYANIŞMA DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN SÜNNET TÖRENİNE KATILDIK

İETT ve Belediye Çalışanları Dayanışma Derneği (İ.B.Ç.D) tarafından İETT Genel Müdürlüğü’ne bağlı işyerlerinde çalışan üyelerimizin çocuklarının sünnet töreni Eyüp Sultan Camii’nde gerçekleştirildi.

İBÇD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet törenine Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, İstanbul 2 Nolu Şube Başkanımız Ahmet Günçe, İ.B.Ç.D Genel Başkanı Abdülaziz Kaygısız, İ.B.Ç.D Yönetim Kurulu Üyeleri,  İstanbul 3’Nolu Şube Başkanımız Mustafa İluk, İETT Genel Müdürü Dr. Ahmet Bağış, İETT Genel Müdür Yardımcısı Hasan Özçelik, İETT Otobüs İşletme Dairesi Başkanı Ayhan Ayvaz, İETT Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan İçen, Bölge Müdürleri, İstanbul’da bulunan şubelerimizin yönetim kurulu üyeleri, işyeri sendika temsilcilerimiz, İETT ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan üyelerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Törene katılan Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin bir konuşma yaparak, sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletirken, üyelerimize de çocuklarının daha nice güzel, mutlu günlerini görmelerini temenni etti.

Eyüp Sultan Camii’nde düzenlenen Sünnet töreninde Kurân-ı Kerim ve Mevlîd-i Şerif okundu, ülkemizin ve milletimizin geleceğinin teminatı olan çocuklarımız için dualar edildi. Ardından çıkılan Boğaz Turu’nda sünnet çocukları, aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirdiler.