Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKANIMIZ MAHMUT ARSLAN, 15 TEMMUZ GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKANIMIZ MAHMUT ARSLAN, 15 TEMMUZ GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİ

Konfedarasyonumuz HAK-İŞ ve Sendikamız HİZMET-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 19 Eylül 2017 tarihinde Gaziler Haftası sebebiyle HAK-İŞ/HİZMET-İŞ mensubu gazilerimizi ziyaret etti.

Arslan, 19 Eylül Gaziler Haftası kapsamında 15 Temmuz gecesi vatanı, bayrağı, hürriyeti ve bağımsızlığına sahip çıkmak için meydanlara inen HAK-İŞ/HİZMET-İŞ 15 Temmuz gazilerimiz Abdullah Sezgin, Ahmet Arık, Kazım Çakır, Mustafa Karamemiş, Gökberk Özeş’i evlerinde ziyaret etti.

“SİZLERE KARŞI BORÇLUYUZ”

Ziyaret esnasında değerlendirmelerde bulunan Arslan, “Sizler 15 Temmuz gecesi sokaklara, meydanlara çıkarak bu milletin namusu olan vatana, bayrağa sahip çıktınız. Sizler o gece sokağa çıkmasaydınız belki bugün bizler yaşıyor olmayacaktık. Bu yüzden sizlere karşı borçluyuz” dedi.

Önceki gün Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile birlikte Doğu ve Güneydoğu’da hala devam eden terör operasyonlarında gazi olan ve GATA’da tedavileri devam eden gazileri ziyaret ettiklerini anımsatan Arslan, “Bugün de HAK-İŞ camiasından 15 Temmuz gecesi gazi olan tüm gazilerimizi ziyaret ediyoruz” diye konuştu.

Gazilerle ve gazi aileleriyle yakından ilgilenen Arslan, gazilerimizin sağlık durumları hakkında kendilerinden ve ailelerinden bilgi aldı.

“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZLE DAHA FAZLA TEMAS KURACAĞIZ”

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile bir anlaşma başlattıkları bilgisini veren Arslan, bundan sonra şehit ve gazi ailelerimizle daha fazla temas kurarak yanlarında olduklarını hissettirmek için daha fazla çaba göstereceklerinin altını çizdi.

“HAK-İŞ’İN ŞEHİT VE GAZİLER HAKKINDA BÜYÜK BİR HASSASİYETİ VAR”

HAK-İŞ olarak hiçbir zaman şehit ve gazi ailelerini incitecek, kıracak ya da üzecek bir yaklaşım içerisinde olmadıklarını ve olmayacaklarını vurgulayan Arslan, HAK-İŞ’in şehit ve gaziler hakkında büyük bir hassasiyeti olduğunu belirtti.

“ŞEHİTLİK VE GAZİLİK HERKESE NASİP OLMAZ”

Şehitlik ve gazilik mertebesinin herkese nasip olmayacağını kaydeden Arslan,  “Şehit ve gazilerimiz bu ülke için çok büyük bir değerdir. 15 Temmuz gecesi bu ülke için yaptıklarınız tarihe altın harflerle yazılmıştır” şeklinde konuştu.

“ALLAH GAZİLİĞİNİZİ MÜBAREK EYLESİN”

Arslan, “15 Temmuz gecesi bu ülke için göstermiş olduğunuz kahramanlıktan dolayı sizlere konfederasyonumuz, sendikalarımız ve Türk milleti adına çok teşekkür ediyorum. Allah gaziliğinizi mübarek eylesin” ifadelerini kullandı.

Gazilerimiz ve aileleri de Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a ve tüm HAK-İŞ teşkilatına kendilerine göstermiş oldukları hassasiyet ve ilgiden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaret ettiğimiz tüm gazilerimize Genel Başkanımız Mahmut Arslan tarafından üzerine Allah lafzı ve Ay Yıldız işlenmiş Kur’an-ı Kerim hediye edildi.