Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN, VAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN, VAN’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Konfederasyonumuz HAK-İŞ ve Sendikamız HİZMET-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 2017 yılının 2. Genişletilmiş Başkanlar Kuruluna katılmak üzere geldiği Van’da ziyaretlerde bulundu.

Van’a gelişinde Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Özdemir, Celal Yıldız ve Mehmet Keskin, Genel Sekreterimiz Ali Rıza Yılmaz, Van Şube Başkanımız Abdullah Efeoğlu, Van’da bulunan Şube ve İl Başkanlarımız, Öz İnşaat-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz, Kredi Yurtlar Kurumu Van İl Müdürü Süleyman Şakar karşıladı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a ziyaretlerinde Van Şube Başkanımız eşlik etti.

VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan ilk olarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ı makamında ziyaret etti.

Arslan, Rektör Battal’dan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi hakkında bilgiler alırken bölgesinde başarılı çalışmalar yapan bir üniversite olduğunu söyledi. Rektör Battal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgeye olan ilgisinden dolayı Genel Başkanımız Arslan’a teşekkür etti.

Ziyaret sonunda günün anısına Arslan tarafından üzerinde HAK-İŞ logosu bulunan bir vazo Rektör Battal’a armağan edildi.

Öte yandan Genel Başkanımız Mahmut Arslan ziyaret sonrası rektörlükte çalışan üyelerimizle bir süre sohbet etti.

VAN KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ni de ziyaret eden Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Sekreter Op. Dr. Heybet Semur ile Van’da sağlık alanında yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler alırken sendikamızın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Semur da ziyaretinden dolayı Arslan’a teşekkür etti.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, ziyaretler kapsamında Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti. Arslan, Vali Zorluoğlu’na görevinde başarılar diledi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, ziyaret sonunda Vali Zorluoğlu’na üzerinde HAK-İŞ logosu bulunan vazo hediye ederken, Zorluoğlu da, Arslan’a el emeği bir kilim hediye etti.

VAN JANDARMA ASAYİŞ KOLORDU KOMUTANLIĞI

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı’nı da ziyaret eden Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş ile görüştü. Arslan, güvenlik güçlerimize bölgede büyük görevler düştüğünü belirterek, yürüttükleri operasyonlardaki başarılarından ötürü tebrik etti.

KYK VAN İL MÜDÜRLÜĞÜ

Konfederasyonumuz HAK-İŞ ve Sendikamız HİZMET-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kredi Yurtlar Kurumu Van İl Müdürü Süleyman Şakar’ı da makamında ziyaret etti.

Arslan, HİZMET-İŞ Sendikası olarak KYK’larda ilk örgütlenmenin Van’da gerçekleştiğini ifade ederek, desteklerinden dolayı KYK İl Müdürü Süleyman Şakar’a teşekkür etti.

Şakar da ziyaretinden dolayı ve bölgeye duyduğu hassasiyetten dolayı Genel Başkanımıza teşekkür etti.

TÜRKİYE GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ VAKFI VAN ŞUBESİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, ayrıca Gaziler Haftası olması münasebetiylede Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Hamiyet Erez Koç ve Başkan Yardımcısı Birsel İpekten ile görüştü.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile bir anlaşma başlattıkları bilgisini veren Arslan, bundan sonra şehit ve gazi ailelerimizle daha fazla temas kurarak yanlarında olduklarını hissettirmek için daha fazla çaba göstereceklerinin altını çizdi.

Ziyarette Genel Başkanımız Mahmut Arslan tarafından üzerine Allah lafzı ve Ay Yıldız işlenmiş Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Şubesi tarafından Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a üzerinde Ay-Yıldız bulunan bir tablo hediye edildi.

VAN PROTOKÜL İLE AKŞAM YEMEĞİ

Öte yandan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Sendikamız HİZMET-İŞ Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Özdemir, Celal Yıldız ve Mehmet Keskin, Genel Sekreterimiz Ali Rıza Yılmaz, Van Şube Başkanımız Abdullah Efeoğlu ve Genişletilmiş Başkanlar Kurulumuz için Van’a gelen Şube ve İl Başkanlarımız ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Sendikamızın yemek programına Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar ve Mucip Güver, Bilgi İşlem Daire Başkanı Cahit Aydemir, Kredi Yurtlar Kurumu Van İl Müdürü Süleyman Şakar, Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur ve Öz Büro-İş Sendikası Van İl Başkanı Murat Otacı katıldı.