Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN, MEHMET AKİF İNAN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN, MEHMET AKİF İNAN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikası Başkanımız Mahmut Arslan, 6 Ocak 2023 tarihinde Mehmet Akif İnan Vakfı ile Memur-Sen Konfederasyonu tarafından, Memur-Sen’in kurucusu, eğitimci, şair ve yazar Mehmet Akif İnan’ın 23’üncü ölüm yılı dolayısıyla, Memur-Sen konfederasyonu Genel Merkezinde düzenlenen 4’üncü Mehmet Akif İnan Ödül Törenine katıldı.

Programa Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kurucu Başkanımız Hüseyin Tanrıverdi, Siyasi Parti temsilcileri, Mehmet Akif İnan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Yıldırım, Milletvekilleri ve Memur-Sen teşkilatı katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Çalışma Hayatı ve Emek Ödülü” kategorisinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden Yener Saygın’a ithafen eşi Demet Saygın’a ödülünü takdim etti.

Arslan, maden faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerimize rahmet yaralılarımıza acil şifalar diledi. Merhum madencimizin eşi Demet Saygın da hayatını kaybeden madencilere rahmet dileyerek, “Eşimle gurur duyuyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.