Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, MANİSA’DA ÜYELERİMİZİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, MANİSA’DA ÜYELERİMİZİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, 20 Nisan 2022 tarihinde Manisa 1 No’lu Şubemizin organize ettiği iftar programına katılarak, üyelerimizle bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğine Özdemir’in yanı sıra; Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa 1 No’lu Şube Başkanımız Okan Polat, Manisa 2 No’lu Şube Başkanımız Tekin Turgut, Ben Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Şubelerimizin Başkan Yardımcıları ve komite başkanları ile Manisalı üyemiz emekçiler katıldı.

Sendikamızın Manisa’da her geçen gün üye sayısını artırdığını söyleyen Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Manisa’da HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’in daha ulaşması gereken binlerce emekçi olduğunu, şubelerimizin çalışmalarıyla bunu en kısa sürede başaracaklarını söyledi.

“Ülkemizin gücüne inanıyoruz”

Pandeminin etki alanını daralmasıyla üyelerimizle yeniden iftar soflarında buluşuyoruz diyen Özdemir, “Sendikamızın temsil ettiği birlik ve kardeşliği, pandeminin etkisini azaltmasından sonra tekrar yaşıyoruz. Hep beraber iftar yapmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Cenab-ı Allah ülkemizi ve milletimizi felaketlerden muhafaza eylesin. Zor günlerden geçiyoruz. Bugünleri bir olarak ve irademizle gerimizde bırakacağız. Emekçiler olarak ülkemizin gücüne inanıyoruz” dedi.