Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, İSTANBUL 11 NO’LU ŞUBEMİZİN DÜZENLEDİĞİ İFTARDA TEMSİLCİLERİMİZLE BULUŞTU

Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, 26 Nisan 2022 tarihinde İstanbul 11 No’lu Şubemizin organize ettiği iftar programında üyelerimizle bir araya geldi.

Düzenlenen programa Özdemir’in yanı sıra; İstanbul 11 No’lu Şube Başkanımız Ahmet Göktürk, Şubemizin Başkan Yardımcıları ve iş yeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

“Kat edecek daha çok mesafemiz var”

Türkiye’nin dört bir yanında kurulan iftar ve sahur sofralarıyla Ramazan ayının manevi atmosferini yaşadıklarını belirten Genel Başkan Yardımcımız Özdemir, “Sendika olarak üyelerimizin dertleriyle dertleniyor, emekçilerin yaşam kalitelerini arttırmak için çalışıyoruz. Ülkemizin ve milletimiz için alın teri döken her insan bizim gözümüzde kutlu bir iş yapmaktadır. Sendika ve emekçiler olarak daha kat edecek çok mesafemiz var. Unutmayalım ki birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz” dedi.