Ana Sayfa » Haberler » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, ERZİNCAN’DA TEMASLARDA BULUNDU

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR, ERZİNCAN’DA TEMASLARDA BULUNDU

Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir 13 Mart 2018 tarihinde sendikal faaliyetler ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincan’a gitti. Özdemir’e ziyaretlerinde Erzincan Şube Başkanımız Harun Mutlu, Şube Sekreteri Metin Yüksel ve Mali Sekreter Şaban Bingöl eşlik etti.

ÖZDEMİR, BAŞKAN BAŞSOY’U TEBRİK ETTİ

Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir ve beraberindeki heyet Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret etti. Özdemir, Başkan Başsoy’u Doğu Anadolu Bölgesinin En Başarılı Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik ederken ülke gündemi ve çalışma hayatı ile ilgili konuştu. Başsoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Özdemir ve şube yönetimimize çalışmalarında başarılar diledi.

ÜYELERİMİZLE SOHBET

Görüşme sonrası Halil Özdemir, Erzincan Belediyesi’nde çalışan üyelerimizle kısa bir sohbet etti.

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIKLARINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Özdemir ve beraberindeki heyet, Akyazı Belediye Başkanı Yasin Beydili, Demirkent Belediye Başkanı Hakan Ördek, Kavakyolu Belediye Başkanı Fikret Keskin, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Çukurkuyu Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu Ulular Belediye Başkanı İsmail Can’ı ziyaret ettiler. Ziyaretlerde yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

İŞYERİ TEMSİLCİLERİMİZ İLE TOPLANTI YAPILDI

Genel Başkan Yardımcımız Özdemir, Erzincan Şubemize bağlı işyerlerinde çalışan işyeri baştemsilcilerimiz ve temsilcilerimizle bir toplantı düzenledi.