
Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, 19 Nisan 2022 tarihinde Ankara 1 No’lu Şubemizin düzenlediği iftar programında üyelerimizle bir araya geldi.
Düzenlenen iftar yemeğine Özdemir’in yanı sıra; Ankara 1 No’lu Şube Başkanımız Mahmut Tosun, Ankara 1 No’lu Şubemizin Başkan Yardımcıları, komite başkanları, iş yeri sendika temsilcileri ile üyelerimiz katıldı.
Duaların edilmesi ve oruçların açılmasıyla başlayan programda konuşan Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın üyelerimize selamlarını iletti.
“Türkiye asla emperyalistlerin emellerine alet olmayacak”
Pandeminin ve komşularımız arasında yaşanan savaşın, ülkemiz üzerinde ki olumsuzluklarına dikkat çeken Özdemir, “Yaşadığımız sıkıntıları aşmanın yolu, birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte çalışmaktan geçiyor. 21. yüzyıl Türkiye’sinin amacı ve yol haritası bellidir; bölgesinde ve dünyada en etkin ülke olmak. Çünkü bu ülke her zaman mazlumların yanında olmuştur. Asla emperyalistlerin emellerine alet olmamıştır. Asla vazgeçmeden mücadele edersek yaşadığımız sıkıntıları atlayacağımıza inanıyoruz” dedi.