Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Eğitim Seminerleri » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ KESKİN: “SENDİKACILIKTA İLKLERİ YAPIYORUZ”

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ KESKİN: “SENDİKACILIKTA İLKLERİ YAPIYORUZ”

Adana Şubemizi ve Şanlıurfa Şubelerimizi kapsayan bölgesel eğitim seminerinde konuşan Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin; “Türkiye’nin en büyük işçi sendikası olmanın getirdiği sorumlulukla hareket ediyoruz. Bu sorumluluğun gereği de sendikacılıkta ilkleri yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Sendikamızın ‘Bölgesel Eğitimler’ kapsamında düzenlediği eğitim semineri Adana, Şanlıurfa 1 ve Şanlıurfa 2 No’lu Şubelerimizin katılımıyla devam ediyor. Amasya’da 14 Haziran 2022 tarihinde düzenlenen eğitim programına; Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Keskin ve Celal Yıldız, Adana Şube Başkanımız Abdurrahman Yücel, Şanlıurfa 1 No’lu Şube Başkanımız Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa 2 No’lu Şube Başkanımız Bozan İzol, Şubelerimizin Başkan Yardımcıları, komite başkanları, işyeri sendika temsilcileri ile uzmanlarımız katıldı.

Temsilcilerimizin değerli ve zor bir görevi yerine getirdiğini söyleyen Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin; “Türkiye’nin en büyük işçi sendikası olmanın getirdiği sorumlulukla hareket ediyoruz. Bu sorumluluğun gereği de sendikacılıkta ilkleri yapmaya çalışıyoruz. Eğitim seminerlerimizi en öncelikli görevlerimiz arasında görüyoruz. Diğer sendikalardan bizi farklı kılan şey; formüller üzerinden eğitim programlarımızı gerçekleştirmemizdir” dedi.

Keskin: “Çağrı merkezimizi oluşturmamızın amacı; üyelerimizin yaşadıkları mağduriyetleri en kısa sürede gidermektir”

Kurumsal İletişim Dairemiz bünyesinde faaliyet gösteren birimlerimiz hakkında konuşan Keskin, “Sendikacılıkta ilklerden olan çağrı merkezimizi üyelerimizin bizlere kolay ulaşabilmesi için hayata geçirdik. Çağrı merkezimizi oluşturmamızın amacı; üyelerimizin yaşadıkları mağduriyetleri en kısa sürede gidermektir. HİZMET-İŞ Sendikası olarak sosyal medyada güçlü ve etkin olmayı önemsiyoruz.  Gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin daha fazla insana ulaşması için kullandığımız  sosyal medyada kurumları ya da kişileri incitecek bir dil kullanmıyoruz” şeklinde konuştu.

Yine bir ilklerden olan mobil uygulamamızın getirdiği kolaylıklara değinen Genel Başkan Yardımcımız Keskin, uygulamamızın daha da geliştirilmesi için temsilcilerimizden ve üyelerimizden alacakları geri dönüşleri önemsediklerini belirtti.

Yıldız: “Sorunlarla ilk olarak temsilcilerimiz karşılaşıyor”

Gerçekleştirilen eğitim seminerinde Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız da bir konuşma gerçekleştirdi. Eğitim seminerlerinin pandemi nedeniyle geciktiğini hatırlatan Yıldız; “Pandemi döneminde hepimiz evlere kapanıp kalmışken sizler canla, başla çalışmaya devam ettiniz. Her birinize teşekkür ediyorum. Temsilciler, sahada üyelerin sorunlarıyla ilk karşılaşan, şubelere ve genel merkeze ulaşmadan sorunlara çözüm arayan ve çoğu zaman bulan, maddi bir geliri olmadan gönül bağıyla bu işi yapan arkadaşlarımız. Bunun için de her birinize ayreten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcılarımızın konuşmaları sonrası ilk gün Sosyal Medya Birimi Personelimiz Hatice Yiğit, Eğitim Birimi Uzman Yardımcılarımız Av. Bensu Hilal Özdemir ve Tansu Göksu; ikinci gün ise Eğitimci-Yazar Vural Çakır ve İletişim Uzmanı Rahim Aladağ alanlarında birer sunum gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen eğitim semineri, sınav ve sertifika töreninin ardından son buldu.