Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Eğitim Seminerleri » GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ VE GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ, KAHRAMANMARAŞ ŞUBEMİZE YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ VE GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ, KAHRAMANMARAŞ ŞUBEMİZE YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRİLEN EĞİTİM PROGRAMINA KATILDI

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz ile Genel Başkan Yardımcılarımız Celal Yıldız, Halil Özdemir, Mehmet Keskin, 24 Mayıs 2022 tarihinde Kahramanmaraş Şubemize yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim seminerinde temsilcilerimizle bir araya geldi.

Düzenlenen eğitim programına ayrıca; Kahramanmaraş Şube Başkanımız Mehmet Akif Dağ, Kahramanmaraş Şubemizin Başkan Yardımcıları, komite başkanları, iş yeri sendika temsilcileri ile Sendikamız uzmanları katıldı.

Genel Başkan Vekilimiz ve Genel Başkan Yardımcılarımız yaptıkları konuşmalarda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şirketleri ve ilçe belediyelerinde yürütülen sendikal mücadeleleri anlattılar.

Konuşmalar sonrası Eğitimci -Yazar Vural Çakır ve Eğitim Daire Uzman Yardımcımız Tansu Göksu alanlarında birer sunum gerçekleştirdi.