Ana Sayfa » Haberler » EMEK VE ADALET YÜRÜYÜŞÜ’MÜZDE 200 KİLOMETRE 262 BİN 467 ADIM

EMEK VE ADALET YÜRÜYÜŞÜ’MÜZDE 200 KİLOMETRE 262 BİN 467 ADIM

“GEL DEDİN GELİYORUZ KILIÇDAROĞLU”

Yerel seçimlerin ardından AK Parti’den CHP ve HDP’ye geçen belediyelerde işçi çıkarma, sürgün etme ve sendika değiştirme baskısına tepki olarak Bolu Belediyesi önünden başlatılan “Emek ve Adalet Yürüyüşü” 12. Gününde TCDD 2. Bölge Müdürlüğü / GİMAT Kavşağı’nda toplandı.

Buradan CHP Genel Merkezi istikametine doğru hareket eden binlerce HAK-İŞ’li emekçi, saat: 15.00’te CHP Genel Merkezi önünde toplanacak.

Yürüyüş öncesi basına açıklama yapan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Emek ve Adalet Yürüyüşü”müzün kararlılıkla devam ederek 12. Gününe ulaştığını belirterek şunları kaydetti: “31 Mart’tan sonra henüz mazbatalarını almadan zulme, haksızlığa uğrayan, sürgün edilen, sendikalarından zorla koparılan, sendikalardan istifa etmediği için başka işyerlerine sürgün edilen ve direndikleri için işyerlerinden atılan, işini kaybeden emekçiler için gerçekleştirdiğimiz Emek ve Adalet Yürüyüşü’müz on ikinci gününe azim, kararlılık ve hassasiyetle ulaşmıştır.

“Emek ve Adalet Yürüyüşü”müz, basın açıklamasının ardından yüzlerce emekçinin katılımıyla CHP Genel Merkezi istikametine doğru ilerlemeye başladı.