Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Eğitim Seminerleri » BÖLGESEL EĞİTİM SEMİNERLERİMİZ, SAMSUN VE YOZGAT ŞUBELERİMİZLE DEVAM EDİYOR

BÖLGESEL EĞİTİM SEMİNERLERİMİZ, SAMSUN VE YOZGAT ŞUBELERİMİZLE DEVAM EDİYOR

Sendikamız tarafından şubelerimize yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim seminerlerimiz, Samsun ve Yozgat Şubelerimizin eğitimleriyle devam ediyor.

Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin’in açılış konuşmalarıyla başlayan eğitim seminerine; Samsun Şube Başkanımız Ziya Uzun, Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız, şubelerimizin başkan yardımcıları, işyeri sendika temsilcilerimiz, komite başkanlarımız ve uzmanlarımız katıldı.

Keskin: “Eğitim Çalışmalarımıza Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz”

Türkiye’nin en büyük işçi sendikası olmanın azami sorumluluğunu yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, “Eğitim sendikamızın en değer verdiği konulardan bir tanesi. Eğitim konusunda hiçbir sınırlama içerisinde değiliz.  Eğitimi sadece uzmanların anlattıkları bir süreç olarak değil, emekçiler bir arada olmalarını da eğitim süreci olarak görüyoruz. Pandemiden dolayı eğitim toplantılarımıza ara vermek zorunda kaldık ama yeni dönemle birlikte eğitim çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz” dedi.

Temsilcilerimizin görevlerinin çok zor olduğunu söyleyen Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Keskin, görev yapan tüm temsilcilerimizin sendikamız için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Temsilcilerin kesin olarak bilmesi gereken iki şey olduğunu belirten Mehmet Keskin, “Birincisi; temsilcimiz imzalanan toplu iş sözleşmesinde ki tüm maddeleri bilmelidir. İkincisi; sendikamızın hukuk müşavirlerinin aylar süren çalışmaları sonunda hazırlanan ‘Temsilcilerin Hukuk Kılavuzu’ kitabının içeriğine hakim olmalıyız” şeklinde konuştu.

Keskin, Dijital Gelişime Dikkat Çekti

Kurumsal İletişim Merkezimiz bünyesinde yeni kurulan, çağrı merkezimiz, sosyal medya birimimiz, eğitim birimimiz ve sendikal hayatta bir ilk olan mobil uygulamamız hakkında temsilcilerimize bilgiler veren Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, “Gündeme gelmenin yolu dijital mecralardan geçiyor. Sosyal mecraların aktif olarak kullanılması bizim olmazsa olmazımızdır” şeklinde konuştu.

Keskin sonrası İletişim Uzmanı Rahim Aladağ ve Eğitim Daire Uzman Yardımcımız Av. Bensu Hilal Özdemir birer sunum gerçekleştirdi.