Ana Sayfa » Haberler » ARSLAN, ILO’DA BAKAN SELÇUK İLE BİR ARAYA GELDİ

ARSLAN, ILO’DA BAKAN SELÇUK İLE BİR ARAYA GELDİ

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Uluslararası Çalışma Örgütünün (ILO) 108. Uluslararası Çalışma Konferansı kapsamında bulunduğu Cenevre’de Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Türkiye’nin BM Cenevre Ofisi Daimi Temsilcilik konutunda düzenlenen resepsiyona katıldı. Arslan, resepsiyonda Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile görüştü.

Resepsiyona Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kurucu ve Onursal Genel Başkanımız ve HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti, uzmanlarımız, Dünya Ticaret Örgütü Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Sadık Arslan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem, ILO Türkiye Direktörü Numan Özcan başta olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, ILO temsilcileri ve davetliler katıldı.