Ana Sayfa » Haberler » ARSLAN BATTALGAZİ BELEDİYESİNİN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

ARSLAN BATTALGAZİ BELEDİYESİNİN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan 19 Mart 2019 tarihinde Malatya Battalgazi Belediyesi’nin düzenlediği toplu açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Genel Başkanımız Arslan, Battalgazi Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti Malatya Büyükşehir Başkan Adayı Selehattin Gürkan’ın başarılı hizmetlere imza attığını belirterek, “Selahattin Gürkan başkanı hepimiz tanıyoruz. Onun burada sayamadığı hizmetleri de biliyoruz. Bu şehrin yaşanabilir bir kent olma noktasındaki ihtiyaçlarını son derece iyi analiz edip ve bunun önemli adımlarını atarak, bu başarı öyküsünü gerçekleştirdiği için sayın başkanı ve ekibini huzurlarınızda kutlamak istiyorum. Çalışanlar olarak kendisi ile tam bir uyum içerisinde, tam bir dayanışma içerisinde çalıştık. İnşallah bundan sonraki süreçte de sayın başkanın yeni başarılara imza atacağı, yeni hizmetleri ortaya koyacağı güzel günleri Malatyalı hemşehrilerimize kazandırmış olur” dedi.

Konuşmaların ardından açılış töreni gerçekleştirildi.