Ana Sayfa » Haberler » ALACA BELEDİYESİ PERSONEL A.Ş.’DE MAAŞLARA REKOR ZAM

ALACA BELEDİYESİ PERSONEL A.Ş.’DE MAAŞLARA REKOR ZAM

Sendikamız ile Çorum/Alaca Belediyesi Personel A.Ş. arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşmeyle birlikte Alaca Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı 17 bin TL oldu.

Üyelerimizin büyük bir sevinçle karşıladığı toplu iş sözleşmesi imza törenine; Genel Başkan Vekilimiz Halil Özdemir, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Ak Parti Alaca İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, Çorum Şube Başkanımız Mustafa Köroğlu, Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız, Çorum Şube Başkan Yardımcımız Adem Yalçınkaya, Yozgat Şube Başkan Yardımcımız İsmail Ekici, Genel Merkez Teşkilatlanma Uzmanımız Gökhan Demircioğlu ve sendikamız üyesi emekçiler katıldı.

İmzalanan sözleşmenin örnek olduğunu söyleyen Genel Başkan Vekilimiz Halil Özdemir, “Türkiye’nin her belediyesine örnek olacak tarihi bir sözleşmeye imza attık. Emeğin hakkını bilen, belediye çalışanlarının hakkını eksiksiz veren Alaca Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Üyelerimize hayırlı ve bereketli olsun. Örgütlü olduğumuz tüm iş yerlerinde, üyelerimizi yüksek enflasyondan korumak için mücadele ediyoruz” dedi.

Sözleşme töreninde konuşan Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ise, sözleşmenin emekçilere hayırlı olması temennisinde bulundu.