Ana Sayfa » Haberler » Ahi Evran Üniversitesi Çalışanlarının Tercihi: Hizmet-İş

Ahi Evran Üniversitesi Çalışanlarının Tercihi: Hizmet-İş

Kayseri Şube Başkanlığımız, Ahi Evran Üniversitesi Kampüsü’nde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kayseri Şube Başkanlığımız, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kampüsü çay bahçesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kayseri Şube Başkanlığımızın teşkilatlanma çalışmaları neticesinde Ahi Evran Üniversitesi’nde hizmet alımı yoluyla çalışan personeller Hizmet-İş Sendikası’nı tercih ederek üye kayıtlarını yaptırdılar.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Kampüsü çay bahçesinde hizmet alımı yoluyla çalışanlara bilgilendirme toplantısı yapan Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik buradaki konuşmasında, “Çok Şükür bugün 6 şirkette yetkimizi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından aldık. Toplu iş sözleşme pazarlıklarına da en kısa zaman içerisinde başlayacağız. Teşkilatlanmasını bitirdiğimiz yaklaşık 28 şirkette de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda prosedürleri devam ediyor. Sizleri sendikamızı seçerek doğru bir karar verdiğinizden dolayı kutluyorum” dedi.

Kayseri, Nevşehir ve Kırşehir İlleri olmak üzere yaklaşık 8 bin üyeye ulaştıklarını ve her geçen gün de büyüdüklerini söyleyen Çelik, “Bütün Kamu Kurumlarında hizmet alımı noktasında çalışan arkadaşlarımızı sendikamıza davet ediyorum. Onların haklarını en iyi Hak-İş ve Hizmet-İş savunur. Bura da bizleri tercih edip sendikamıza kayıt olanları tekrardan en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.