Ana Sayfa » Haberler » AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ ŞİRKETLERİ İLE SÖZLEŞME, GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖZDEMİR’İN KATILIMIYLA İMZALANDI

Genel Başkan Vekilimiz Halil Özdemir, 19 Ocak 2023 tarihinde Sendikamız ile Afyonkarahisar Belediyesi şirketleri Afbelsan, Yüntaş ve Atıksu Arıtma Birliği arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.

İki bin emekçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi törenine Genel Başkan Vekilimiz Özdemir’in yanı sıra; AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, MHP Afyonkarahisar Milletvekili  Mehmet Taytak, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı  Hüseyin Ceylan Uluçay, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Afyonkarahisar Şube Başkanımız Kemal Erkuş, Öz Sağlık-İş Senidkası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özüpek HAK-İŞ Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Gürbüz, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların Afyonkarahisar Şube ve İl Başkanları, üyelerimiz ve basın mensupları katıldı.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın selamlarını ileterek sözlerine başlayan Genel Başkan Vekilimiz Halil Özdemir, “Birlik ve beraberlik içerisinde bir tören yapıyoruz. Afyonkarahisar Belediye Başkanımıza verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Ülkemizin burada gösterilen birliğe beraberliğe ihtiyacı var. HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ’in olduğu yerde kavga olmaz. Bizim olduğumuz yerde kardeşlik vardır. Bizim toplu iş sözleşmelerimiz her zaman masa başında uzlaşarak biter. Bizim olduğumuz yerde topluma zarar verilmez” dedi.

Özdemir: “Belediye Çalışanları Şehirlerin Kahramanlarıdır”

İşçilerin her zaman en iyi sözleşmeleri hak ettiklerini belirten Özdemir, “Belediye çalışanları şehirlerin kahramanlarıdır. Sözleşmenin imzalamasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Toplu sözleşmemiz hayırlı olsun, Cenab-ı Allah huzur içinde çalışmayı nasip eylesin” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Törene Telefonla Bağlandı

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da, imza törenine cep telefonuyla bağlanarak tarafları tebrik etti. Erdoğan, “Tüm ailelerimize inşallah mutluluk ve bereket vesilesi olsun. Önümüzde malum inşallah bir seçim var ve bu seçimin arifesinde böyle bir imza törenini gerçekleştirdiğiniz için çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: “Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyoruz”

Törende üyelerimize hitaben konuşmalarını gerçekleştiren AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: “Kayseri Belediye Başkanlığı yaptığımız dönemleri hatırlatan bir salon var karşımızda Afyonkarahisar’da. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Gece gündüz demeden bu aziz toprakların yüklediği sorumluluğu, millete olan aşkı ve sevdasıyla projelerini ve vaatlerini bir bir hayata geçiren Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Zeybek: “Hizmetlerimizi Çalışma Arkadaşlarımızla Birlikte Gerçekleştirdik”

Törende konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Hizmetlerimizi çalışma arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik.  Vatandaşlarımızın ve personelimizin sıkıntılarını kendi sıkıntımız sayarak, hep yanlarında olduk, yardımcıları olduk. Zorluklara rağmen vermiş olduğumuz sözlerin birçoğunu yerine getirdik” şeklinde konuştu.

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, MHP Afyonkarahisar Milletvekili  Mehmet Taytak, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı  Hüseyin Ceylan Uluçay ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu’da birer selamlama konuşması yaptı.