Ana Sayfa » Haberler » 1 MAYIS GAZİLERİ UNUTULMADI

1 MAYIS GAZİLERİ UNUTULMADI

HAK-İŞ Konfederasyonumuzun 2019 yılında Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden, Şanlıurfa’ya gelen Öz Sağlık-İş Sendikası üyelerini taşıyan aracın kaza yapması sonucu 5  HAK-İŞ üyesi vefat etmiş, 13 emekçi de yaralanmıştı.

1 Mayıs şehitlerine bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.

1 Mayıs Gazileri Ziyaret Edildi 

1 Mayıs Uluslararası Birlik, Dayanışma ve Mücadele günü vesilesiyle 2019 yılında kaza geçiren 1 Mayıs gazilerinden Gazel Kısaca ailesi, Melike Entemiz ailesi, Havva Ağca ailesi, Fatma Gül, Yaren Gül ailesi, Ezgi Abay ailesi ve Fadime Yay ailesi ziyaret edildi.  Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ı  temsilen Kahramanmaraş İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Temsilcisi ve Öz Sağlık-İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Murat Arifoğlu ziyaretleri gerçekleştirdi.

Arifoğlu, ziyaret ettiği ailelere Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve HAK-İŞ Yönetim Kurulu Üyelerinin geçmiş olsun dileklerini ileterek, ailelerin 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Dayanışma ve Mücadele gününü kutladı.