Ana Sayfa » Genel » GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR KARS’TA ZİYARETLERDE BULUNDU

GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ÖZDEMİR KARS’TA ZİYARETLERDE BULUNDU

Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, temaslarda bulunmak ve işyeri temsilcilerimiz ile toplantılar yapmak üzere Kars’a gitti.

Genel Başkan Yardımcımız Özdemir’in ziyaretlerinde Teşkilatlanma Uzmanımız Zeki Özen ve Kars İl Başkanımız Fikret Kepenekçi de hazır bulundu.

ÖZDEMİR ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDU

Özdemir ve beraberindeki heyet Kars’ta yaptıkları ziyaretler ve temaslar kapsamında Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars-Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Kars-Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Memur-Sen İl Başkanı ve İlim Yayma Cemiyeti Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş ile görüşmeler yaptı.

“BÖLGEDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK”

Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Kars’ta gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirdi. Kars’ta örgütlenme çalışmalarına başladıklarını belirten Özdemir, “Bölgede örgütlenme çalışmalarımıza başladık ve hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Türkiye’nin en büyük işçi Sendikası olarak zirvede kalabilmek ve bunun tesadüfi bir büyüklük olmadığını göstermek adına örgütlenme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yaptığımız ziyaretlerde gösterilen misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu

Özdemir ve beraberindeki heyet ziyaretler sonrasında Kars’ta bulunan işyeri temsilcilerimiz ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda bölgede atılacak yeni adımlar konuşulurken karşılıklı görüşler belirtildi.