Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » YOZGAT/AYDINCIK BELEDİYESİ İLE ÜÇ YILLIK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

YOZGAT/AYDINCIK BELEDİYESİ İLE ÜÇ YILLIK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız ile Yozgat’a bağlı Aydıncık Belediyesi arasında üç yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız ile Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak arasında imzalanırken, üyelerimizin ücretlerine sosyal haklar hariç her yıl ayrı ayrı birinci altı ay %8, ikinci altı ay ise yine %8 zam yapıldı.

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız, “Toplu iş sözleşmesi imza törenimize katılan Aydıncık Belediye Başkanımız Ahmet Koçak’a, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Aydemir’e,  Belediye Personel Şirket Müdürü Harun Çelik’e ve İşyeri Sendika Temsilcimiz Sinan Ünal’a teşekkür ederim.  İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamıza, Aydıncık Belediyesi’ne ve tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak ise, “İşçilerimiz soğuk sıcak demeden, gece gündüz demeden kendilerine verilen her işi yapmaktalar. Bu çabanın karşılığı olarak belediyemizin imkânları doğrultusunda elimizden gelen en iyi zammı yaptık.  İmzaladığımız toplu iş sözleşmesi çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklide konuştu.