Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » SENDİKAMIZ İLE KIRŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SENDİKAMIZ İLE KIRŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Ücret ve sosyal haklarında 1. yıl ortalama %15, 2. ve 3. yıllar için de %10 oranında artış yapılması bağıtlandı.

Kayseri Şube Başkanlığımız ile Kırşehir Belediyesi’ni temsilen Yerel-Sen (Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası) arasında geçen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Toplu iş sözleşmesi imza törenine Kayseri Şube Başkanımız Halil Özdemir, Kırşehir  Belediye Başkanı  Yaşar Bahçeci, belediye başkan yardımcıları, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Kenan Benli, Kayseri Şube Sekreteri Serhat Çelik, Kayseri Şube Kültür Sanat Komite Başkanı Feyyaz Ünal ve basın mensupları katıldı.

Üç yıl süreli imzalanan toplu iş sözleşmesi gereği ile üyelerimizin ücret ve sosyal haklarında 1. yıl ortalama %15 oranında artış yapılırken 2. ve 3. yıllar için de %10 oranında artış yapılması karara bağlandı.