Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » SENDİKAMIZ İLE KIRIKKALE BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SENDİKAMIZ İLE KIRIKKALE BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız ile Kırıkkale Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kırıkkale Şube Başkanımız Celal Yünlü ile Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır arasında 2 yıl süreli olarak imzalanan toplu iş sözleşmesi gereği, yevmiyeleri 82 TL olan üyelerimizin yevmiyeleri 94 TL’ye, 84 TL olanların yevmiyeleri 96 TL’ye yükseltildi. İkinci yıl için ise 94 TL olan yevmiyeler 100 TL, 96 TL olan yevmiyeler 102 TL’ye çıkarılması bağıtlandı.

Kırıkkale Şube Başkanımız Celal Yünlü, Kırıkkale Belediye Başkanlığı ile bir süredir toplu iş sözleşmesi görüşmelerimizi yapıyoruz. Allah’a şükürler olsun ki, bugün sorunsuz ve adil bir kararla sözleşmemizi imza altına aldık. Görüşmelerimiz sırasında işçilerimizin hakkını korurken kurumun imkânlarını da gözettik. Sınırları zorlayarak bu oranı belirledik. Sözleşmemizin emekçi kardeşlerimize, sendikamıza ve belediyemize hayırlar getirmesini dilerim” şeklinde konuştu.

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır da Hizmet İş Sendikası ile sözleşme imzalamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, sonucun emek veren tüm herkese hayırlar getirmesini diledi.