Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » SENDİKAMIZ İLE HAYRAT BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SENDİKAMIZ İLE HAYRAT BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

TİS metni, Trabzon Şube Başkanımız Bülbül ile Hayrat Belediye Başkanı Nuhoğlu tarafından imzalandı

Sendikamız ile Hayrat Belediyesi arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

3 yıl süreli olarak imzalanan toplu iş sözleşmesi ile üyelerimizin ücretlerine 1. yıl için %15, 2.yıl , % 10, 3.yıl , % 10 oranında artış yapılması bağıtlandı. Sosyal kalemlerde de aynı oranlarda artış sağlandı.

Toplu İş Sözleşmesini Trabzon Şube Başkanımız İhsan Bülbül ile Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu imzaladı. Toplu iş sözleşmesi imza törenine Şube Sekreterimiz Engin Erbaşaran, Şube Teşkilatlanma Sekreterimiz, üyelerimiz ve yakınları da katıldı.

Trabzon Şube Başkanımız İhsan Bülbül, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu’a emeğe ve alın terine saygı ve katkılardan dolayı teşekkür etti. Bülbül ve Nuhoğlu, belediyenin kısıtlı mali imkanlarına rağmen, örnek bir toplu iş sözleşmesi imzaladıklarının altını çizerek yapılan sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.