Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » SENDİKAMIZ İLE GEYVE BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SENDİKAMIZ İLE GEYVE BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

1 yıl süreli toplu iş sözleşmesiyle üyelerimizin maaşlarında yüzde 28 oranında artış sağlandı.

Sendikamız ile Geyve Belediyesi arasında yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri sonuçlanarak imza altına alındı.

Toplu iş sözleşmesi (TİS) imza törenine Sendikamız Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Marmara Bölge Başkanı Mustafa Taştekin, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Sendikamız İşyeri Sendika Baştemsilcisi Ali Aslan ve Geyve Belediye Başkanlığı İşyeri Sendika Temsilcisi Erdem Uzunal,  belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve işçiler katıldı.

1 yıl süreli olarak imzalanan toplu iş sözleşmesiyle üyelerimizin maaşlarında yüzde 28 oranında artış sağlandı.

Sendikamız Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını temenni ederek, sözleşmede emeği geçenlere teşekkür etti.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya da geçmişte işçi maaşını ödeyemeyen belediyecilikten bugünlere geldiklerini, bunda da en büyük payın çalışanların olduğunu belirtti.