Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » SENDİKAMIZ İLE AVANOS BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SENDİKAMIZ İLE AVANOS BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız ile Avanos Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Avanos Belediyesinde gerçekleştirilen imza törenine Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, belediye yetkilileri ve işyeri sendika temsilcilerimiz katıldı.

Gerçekleştirilen törende konuşma yapan Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, “İmzaladığımız bu toplu iş sözleşme 2018 ila 2020 yılları arasında 2 yıllı kapsamaktadır. Üyelerimizin birinci yıl ücretlerine ve sosyal haklarına yüzde 25 oranında ikinci yıl ise yüzde 17 oranında zam uygulanacaktır. Bizlere toplu iş sözleşmemizin imzalanmasında yardımlarını esirgemeyen başta Avanos Belediye Başkanımıza, Müdürlerimize ve burada çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce de amaçlarının Avanos’u her zaman ileriye götürmek olduğunu söyleyerek, “İmzaladığımız bu toplu iş sözleşmemiz iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun. Arkadaşlarımız aldıkları farkları yeni yılda aileleriyle birlikte huzur içerisinde güle güle harcasınlar” dedi.

İmzalarının atılmasının ardından Sendika Başkanı Çelik günün anısına Belediye Başkanı İnce’ye bir buket çiçek takdim etti.