Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » SENDİKAMIZ İLE ADİLCEVAZ BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SENDİKAMIZ İLE ADİLCEVAZ BELEDİYESİ ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

2 yıllık TİS ile maaşlarda ilk yıl yüzde 40, ikinci yıl ise yüzde 15 oranında artış yapılması bağıtlandı.

Sendikamız ile Adilcevaz Belediyesi arasında yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlanarak, Van Şube Başkanımız Abdullah Efeoğlu ile Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy tarafından imza altına alındı.

2 yıl süreli olarak imzalanan toplu iş sözleşmesiyle üyelerimizin maaşlarında yüzde 40 artış sağlandı. İkinci yıl ise yüzde 15 artış yapılması bağıtlandı.

Van Şube Başkanımız Abdullah Efeoğlu toplu sözleşme imza töreninde yaptığı konuşmada, “Bizim amacımız sendika üyelerimizin haklarını en yüksek seviyeye çıkarmaktır. Açıkça söylemek gerekirse Belediye Başkanımız Gürsoy, personeline büyük bir fedakarlık örneği göstererek ciddi anlamda personeli sahiplendi. Belediye Başkanımız Gürsoy’a ve Başkan yardımcımız İzzet Eken’e sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise “Biz göreve geldiğimizde emeğe çok saygı göstereceğimizi söyledik. Emeğin çok kıymetli olduğunu belirttik ve her fırsatta da bunu emekçinin lehine kullanacağımızı dile getirdik. Hakkıyla çalışan personelimize vereceğimiz maaşa asla acımıyoruz. Şahsen, çalışan personelin hakkını fazlasıyla veririm” diye konuştu.