Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » MUŞ/KARAAĞAÇLI BELEDİYESİ’NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

MUŞ/KARAAĞAÇLI BELEDİYESİ’NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız ile Muş’un Merkez ilçesine bağlı Karaağaçlı Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi, Muş Şube Başkanımız Yaşar Kalır ve Karaağaçlı Belediye Başkanı Suphi Özbayam arasında imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi kapsamında üyelerimize %36 oranında zam yapıldı.

Toplu iş sözleşmesi töreninde konuşan Muş Şube Başkanımız Yaşar Kalır, “Sendikamız, emekçilerimiz ve şahsım adına, Başkan Özbayam ‘a yüzde 36 oranında zam yapmasından dolayı teşekkür ediyorum. Bu sözleşmenin diğer belediyelere de örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Karaağaçlı Belediye Başkanı Özbayam ise yaptığı konuşmada, “Alın terleriyle daha yaşanabilir bir Karaağaçlı için gece gündüz demeden çalışan işçi kardeşlerimize bu sözleşme ile yüzde 36 oranında zam yapmış olduk. Onların emeklerinin karşılığı ödenmez ama imkânlarımız dahilinde bu oranda bir zam yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kontrol Edin

İZMİR/BERGAMA BELEDİYESİ’NDE SÖZLEŞME SEVİNCİ

Sendikamız ile Bergama Belediyesi ve şirketleri Beta ve Bakırçay A.Ş. arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi …