Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » KAYSERİ/PINARBAŞI BELEDİYESİ İLE ÜÇ YILLIK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

KAYSERİ/PINARBAŞI BELEDİYESİ İLE ÜÇ YILLIK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Sendikamız ile Kayseri’ye bağlı Pınarbaşı Belediyesi arasında üç yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik ile Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunoğlu arasında imzalanırken sözleşme kapsamında üyelerimizin ücretlerine ve sosyal haklarına her yıl için ayrı ayrı %15 oranında zam yapılacak.

Pınarbaşı Belediyesi ile imzalanan toplu iş sözleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kayseri Şube Başkanımız Serhat Çelik, “Sendikam ve üyelerim adına belediye başkanıma teşekkür ediyorum. İşyerimizde huzur var. Huzurun olduğu yerde de bereket vardır. Belediye Başkanımız Uzunoğlu’nun şartlar doğrultusunda verebilecekleri en iyi zammı arkadaşlarımıza verdiklerine inanıyorum. Çalışanlarımızın ve ailelerinin yüzlerini güldüren belediye başkanımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Toplu iş sözleşmelerimiz belediyemize ve üyelerimize hayırlı olsun” dedi.