Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN, SAMSUN’DA…

GENEL BAŞKANIMIZ ARSLAN, SAMSUN’DA…

Genel Başkanımız Mahmut Arslan 12.04.2015 tarihinde Samsun/Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile bir araya geldi.

Sendikamız HİZMET-İŞ ve Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Samsun / Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın sözleşme sürecinde HAK-İŞ’e samimi şekilde yaklaştığını belirterek, “Başkan Taşçı’nın bu samimi tavrı, gelecek adına da bizlere umut verdi” dedi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan 12 Nisan 2015 tarihinde Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile bir araya geldi.

Samsun İl Başkanımız Ziya Uzun’un da katıldığı toplantıda, Sendikamız ile Samsun/Atakum Belediye Başkanlığı arasında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri hakkında konuşuldu. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde samimi bir yaklaşım içerisinde olduğunu belirten Arslan, “Geride bıraktığımız sözleşme sürecinde samimi bir yaklaşım içerisinde olan Başkan Taşçı, gelecek adına da umut veren bir tavır sergiledi. İnanıyorum ki, önümüzdeki sözleşme daha iyi koşullar içerecektir. Belediye çalışmalarında da başarılı işler gerçekleştirildiğini görmek de bizi ayrıca sevindirdi” dedi.

Genel Başkanımızın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşçı, “Sendikalar, işçilerin haklarının savunulması ve birlik içerisinde olunması adına son derece önemli yapılardır. Talepleri de bizim için aynı derecede önemlidir. Ortak paydalarda buluştuğumuz HAK-İŞ/HİZMET-İŞ ile imzaladığımız sözleşmede belediye imkânlarımız doğrultusunda en üst düzeyde rakamlarla hareket edildi. Belediyemizin imkânları arttıkça bu rakamlar daha da yükselecek, işçilerimiz daha iyi imkânlara sahip olacaktır. HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın ziyaretinden ve güzel sözlerinden memnun oldum” dedi.