Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Toplu İş Sözleşmeleri » EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE TOPLU SÖZLEŞME

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE TOPLU SÖZLEŞME

Ücretler, ilk yıl için yüzde 10; ikinci yılda da yüzde 10 zamlanacak. Artış, sosyal haklarla birlikte, yüzde 32’ye ulaşacak.

Sendikamız ile Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü arasında toplu iş sözleşmesi (TİS) görüşmeleri olumlu sonuçlanarak üzerinde mutabık kalınan TİS metni imzalandı.

Toplu İş Sözleşme metnini, Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu ve Ankara 7 No’lu Şube Başkanımız Mehmet Can imzaladı.

Ankara Büyükşehir Belediye EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu, imzalanan toplu iş sözleşmesinin EGO çalışanları ve Ankara için hayırlı olmasını temenni etti.

Toplu iş sözleşmesiyle ilgili bilgi veren Ankara 7 No’lu Şube Başkanımız Mehmet Can, eski sözleşmenin 3 ay geriye çekilerek yeni sözleşmenin 1 yıl 9 ay süreli olarak imzalandığını belirterek, ilk yıl için yüzde 10 artış yapıldığını, aynı artışın ikinci yıl için de yapılacağını söyledi. Ankara 7 No’lu Şube Başkanımız Can, sözleşmeyle sağlanan artışın sosyal haklarla birlikte toplamda yüzde 32’ye tekabül ettiğini kaydetti.

İmzalanan toplu iş sözleşmesini başarılı bir sözleşme olarak değerlendiren Can, EGO Genel Müdürlüğü’nde çalışan üyelerimizin maaş ve diğer sosyal hakları gününde aldıklarını belirterek, bu olumlu durumdan dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu’na teşekkür etti.