Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Eğitim Yardımları » EĞİTİM YARDIMLARINDA İKİNCİ ÖDEME…

EĞİTİM YARDIMLARINDA İKİNCİ ÖDEME…

Hak kazanan öğrencilerimize 6 ay boyunca her ay yapılacak ödemeler, Haziran ayında tamamlancak.
Sendikamız Hizmet-İş’in 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında başlattığı, üyelerimizin üniversitede okuyan çocuklarına yönelik “Eğitim-Öğretim Yardımı” uygulaması, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında da devam ettirilmektedir.

Genel Yönetim Kurulumuz, Gençlik Komitemizin doğal üyesi olarak kabul ettiği üyelerimizin üniversitede okuyan çocuklarına “başarıyı ödüllendiren” ve öğrencilerimizin Sendikamız Hizmet-İş’e ilgi ve katkılarını artıran bir format ve çerçevede, 2006 yılından itibaren sendikal faaliyetlerde farkındalık oluşturmak için başlattığı Eğitim Yardımlarının bu yıla ilişkin ilk ödemesi 21 Ocak 2015 tarihinde yapılmıştır. 24.02.2015 tarihi itibariyle de, hak kazanan öğrencilerimizin banka hesaplarına Şubat ayına ilişkin ödemeler yapılmaya başlanmıştır.

Genel Yönetim Kurulumuzun kararı doğrultusunda, gerekli belgeleri tamamlayıp sendikamız genel merkezine ulaştıran ve eğitim yardımı almaya hak kazanan öğrencilerimizin tamamına 6 ay boyunca her ay ödeme yapılacak olup, 2015 yılı Haziran ayı sonu itibariyle tamamlanması öngörülmektedir.

Eğitim-öğretim yardımı almaya hak kazanan öğrencilerimizin banka hesaplarını kontrol etmeleri beklenmektedir.

Üyelerimizin ve üniversitede okuyan gençlerimizin bilgilerine sunulur.