Ana Sayfa » Faaliyetlerimiz » Eğitim Seminerleri » BÖLGESEL EĞİTİM SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDİYOR

BÖLGESEL EĞİTİM SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Sendikamızın Şube, İl ve Bölge yöneticileri, işyeri sendika temsilcileri ve komite başkanlarını kapsayan bölgesel eğitim seminerlerimiz devam ediyor.

Sendikamızın Şube, İl ve Bölge yöneticileri, işyeri sendika temsilcileri ve komite başkanlarını kapsayan bölgesel eğitim seminerlerimiz, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin koordinatörlüğünde Kırşehir’de devam ediyor.

Adıyaman Şube Başkanlığımız, Kahramanmaraş Şube Başkanlığımız ve Tarsus Şube Başkanlığımızı kapsayan eğitim seminerimiz, 15-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kırşehir’de gerçekleştirildi.

Eğitim seminerimize Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, ÖZ-İNŞAAT-İŞ Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca, Adıyaman Şube Başkanımız Mahmut Doğan, Kahramanmaraş Şube Başkanımız Ömer Çınar, Tarsus Şube Başkanımız Hüseyin Gün, HAK-İŞ Kırşehir İl Başkanı Hızır Gürler, şube yönetim, denetim ve disiplin kurulu, işyeri sendika temsilcilerimiz ile şube komite başkanlarımız katıldı.

“SÜREKLİ HALE GETİRDİK”

Eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, “Eğitim seminerlerini sendikamızın kurumsal kimliğinin önemli bir fonksiyonu olarak görüyoruz ve sürekli hale getirdik” diye konuştu.

“EĞİTİLMEYEN ÖĞÜTÜLÜR”

Keskin, Sendikamızın her alanda olduğu gibi eğitim alanında da diğer sendikalarla mukayese edilemeyecek bir önceliği ve duyarlılığı olduğunu belirterek, “Biz, eğitime ayırdığımız kaynak, zaman, yer ve yetişmiş uzmanlarımızla kalitemizi ve farkındalığımızı ortaya koyuyoruz. Sendika olarak eğitim konusunda ‘Eğitilmeyen öğütülür’ ilkemizi her zaman rehber edindik. Bu ilkemiz ışığında eğitim seminerlerimizde orijinal bir metot izliyoruz. Bu da eğitimlerimizi kendi kadrolarımızla yapmaktır” dedi.

Eğitimleri örgütsel mücadelenin olmazsa olmazı kabul ettiklerini vurgulayan Keskin, “Eğitimlerden amaç, teşkilat mensuplarımızın örgütsel bilincini, sendikal kimlik ve aidiyetini ve hukuki donanımlarını geliştirmektir” diye konuştu.

UZMANLARIMIZ SUNUM YAPTI

Seminerde Genel Başkan Danışmanımız Yahya Düzenli, Hukuk Müşavirlerimizden Hacer Türk Albayrak sunum yaptılar.

ÖZ-İNŞAAT-İŞ Sendikası Genel Başkanı Zekeriya Koca da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Eğitim Programımızın ikinci gününde Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Celal Yıldız ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir de selamlama konuşması yaparak eğitim seminerimizin verimli bir şekilde geçmesini temenni ettiler.

BAŞARILI KATILIMCILAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Seminere katılan katılımcıların sendikal bilgilerini test amacıyla bir sınav uygulandı. Genel Başkan Yardımcılarımız Celal Yıldız ve Halil Özdemir yapılan sınavda dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Eğitim Seminerimizin sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.