Celal YILDIZ Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı (Mali İşler) 02.02.1966 tarihinde, Ankara ili – Haymana ilçesi – Bostanhüyük Köyü’nde doğdu. İlkokulu Ankara / Akdere’de tamamladı. Askere gittiği 1986 yılına kadar sanayi sektöründe çalıştı. Askerden döndükten sonra 1988 - 1994 yılları arasında Renault Mais İşletmesi’nde usta olarak çalıştı. 1994 – 2002 yılları arasında esnaflık yaptı. 2002 yılında Ankara / Mamak Belediyesi bünyesinde işçi olarak işe başladı. 17 Temmuz 2007 tarihinde oluşturulan, Sendikamız Hizmet-İş Ankara 4 Nolu Şube Başkanlığı’nın Müteşebbis Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atandı ve bu göreve bir defa daha getirildi. Sendikamız Hizmet-İş Ankara 4 Nolu Şube Başkanlığı’nın 30.08.2008 tarihinde yapılan 1.Olağan Genel Kurulu’nda ve 17.07.2012 tarihinde yapılan 2.Olağan Genel Kurulu’nda, Hizmet İş Sendikası Ankara 4 No’lu Şube Başkanlığı’na seçildi. Sendikamız Hizmet-İş’in 30 -31 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara/Kızılcahamam’da yapılan 12.Olağan Genel Kurulu’nda, Hizmet-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine seçildi. Halen, 12. Olağan Genel Kurulumuzdan sonra Genel Yönetim Kurulu Üyelerimiz arasında yapılan görev dağılımı gereği, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı (Mali İşler) görevini sürdürmektedir. Celal YILDIZ Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı (Mali İşler) e-posta: celalyildiz@hizmet-is.org.tr